PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » SOȚUL FEMEII ÎNJUNGHIATE DE LA CĂLINEȘTI, PUS ÎN LIBERTATE

SOȚUL FEMEII ÎNJUNGHIATE DE LA CĂLINEȘTI, PUS ÎN LIBERTATE

de Andrei Oprescu
11 vizualizări

În această dimineață, soțul femeii care a fost găsită înjunghiată la Călinești, în județul Argeș, a fost eliberat. Bărbatul, principalul suspect, a fost reținut inițial pentru 24 de ore după ce a fost audiat. La expirarea mandatului a fost eliberat, cel mai probabil pentru că nu există până acum probe suficiente împotriva lui.
Vă reamintim că femeia care zăcea în bucătărie a fost descoperit de mama ei. Femeia s-a speriat pentru că fata ei nu i-a răspuns la telefon toată ziua. Copiii erau în vizită la tatăl lor și cum o știa singură în casă, s-a gândit la ce e mai rău. Gândurile ei negre s-au adeverit, din păcate. Fata era fără suflare pe podeaua din bucătărie și avea mai multe răni de cuțit.
Bărbatul și tanara erau despărțiți de șase luni și se pare că femeia își găsise pe altcineva. Avea 30 de ani și voia să își refacă viața și să ofere o altă familie celor doi copii, o fată de 4 ani și un băiat de 9 ani. Bărbatul susține că a vorbit ultima dată cu ea sâmbătă seara și că apoi nu i-a mai răspuns la telefon. Polițiștii l-au luat la audieri, după ce au observat că este plin de zgârieturi pe față, dar și pe brațe.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe