PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SPECTACOL CARITABIL LA TEATRUL “TONY BULANDRA”, PENTRU SECȚIA DE ÎNGRIJIRI PALEATIVE

SPECTACOL CARITABIL LA TEATRUL “TONY BULANDRA”, PENTRU SECȚIA DE ÎNGRIJIRI PALEATIVE

de Andrei Oprescu
33 vizualizări

Pentru al treilea an consecutiv Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște organizează un spectacol caritabil pentru pacienții internați la Secția de Îngrijiri Paliative din cadrul Spitalului Județean de Urgențe Târgoviște. Actorii vor pune în scenă piesa Carmen după Prosper Mérimée, iar banii de pe bilete și donațiile făcute de cei prezenți vor ajunge la bolnavii care au atâta nevoie de sprijin.
Spectacolul umanitar este oferit de Teatrul Municipal Tony Bulandra. Din distribuţia spectacolului, semnat de MC Ranin, fac parte Bianca Pintea, Iulia Verdeș, Andreea Tănase, Andrada Fuscaș, Liviu Cheloiu, Radu Câmpean, Mario Garcia și Daniel Nuță.
Spectacolul va avea loc duminică, 9 decembrie 2017, începând cu ora 19:00, în Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra. Toate încasările vor fi donate Secției de Îngrijiri Paliative din cadrul Spitalului Județean Târgoviște.
Secţia de Îngrijiri Paliative a fost realizată în urmă cu mai bine de trei ani, tot cu ajutorul oamenilor cu suflet, sub coordonarea doctorului Cramen Marcu. În continuare este nevoie de susţinerea noastră pentru ca în secţie bolnavii să beneficieze de cele mai bune condiţii.
Cei care vor să le uşureze suferinţa bolnavilor şi totodată să se bucure de frumusețea spectacolului sunt aşteptaţi în data de 9 decembrie, începând cu ora 19:00, la Teatrul Municipal Tony Bulandra.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe