PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CUM S-A PETRECUT ACCIDENTUL DE LA HULUBEȘTI! IMAGINI DE PE CAMERELE DE SUPRAVEGHERE!

CUM S-A PETRECUT ACCIDENTUL DE LA HULUBEȘTI! IMAGINI DE PE CAMERELE DE SUPRAVEGHERE!

de Andrei Oprescu
339 vizualizări

UPDATE:  Judecătorii din Găești au emis pe numele șoferului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile!

Ancheta în cazul accidentul mortal de la Hulubești scoate la iveală detalii șocante! După ce a lovit pietonul, tânărul șofer l-a lasat să moară în șanț și a fugit acasă. Apoi s-a întors la locul faptei, însoțit de mama sa, însă nici atunci n-a anunțat autoritățile. A facut-o abia după trei ore, probabil la sfaturile fratelui său. Detaliile șocante au ieșit la iveală după ce anchetatorii au vizionat imaginile suprinse de o camera de supraveghere din zona accidentului. 

Teribilul accident s-a petrecut duminică-noapte în comuna dâmbovițeană Hulubești. Bărbatul de 31 de ani a fost lovit de o mașină, condusă de un șofer cu trei ani mai tânăr. După ce l-a accidentat, șoferul și-a abandonat victima în șanț și a fugit acasă. După aproximativ 30 de minute, tânărul se întoarce la locul accidentului, însoțit de către mama sa. Nici atunci nu anunță autoritățile. S-a uitat la victima din șant și apoi a plecat din nou acasă. Dupa alte trei ore, tânarul revine la locul accidentului însoțit da mama și de fratele său. Abia atunci decide să meragă la poliție și să anunțe accidentul. Polițiștii din Găești, sub coordonarea unui procuror,  l-au reținut pentru 24 de ore și au deschis un dosar penal pe numle său pentru săvârșirea a trei infracțiuni, respectiv: ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în stare de dificultate. Suspectul va fi prezentat astăzi magistraților, cu propunere de arestare preventivă. Dacă va fi găsit vinovat, tânărul de 29 de ani riscă să petreacă ani grei după gratii.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe