PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SPERIATE DE URS

SPERIATE DE URS

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Muntele este iubit de foarte mulţi turişti, însă surprizele mai puţin plăcute pândesc după fiecare vârf. În Masivul Montan Bucegi jandarmii au fost solicitaţi de două turiste, surprinse de vremea rea. Acestea se aflau în drumetţe, însă le-a cuprins panică din cauza unui urs, iar apoi le-a prins şi ploaia.

Cele două turiste, mamă şi fiică, sunt din din municipiul Drobeta-Turnu Severin, judeţul Mehedinți şi au vrut să exploreze Munţii Bucegi, celebri pentru peisajele unice. Cele două au plecat într-o drumeţie de la Schitul Ialomicioara spre Cascada 7 Izvoare. La întoarcere, au fost atenționate de către un bărbat că în zona Scropoasa și-a făcut apariția un urs. Acestea au intrat în panică şi le-a fost teamă să mai continue deplasarea. Mai mult decât atât, au fost surprinse şi de o ploaie torenţială, iar pentru a ajunge la Peștera, unde erau cazate, au fost nevoite să ceară ajutorul jandarmilor montani. În final, cele două au ajuns ude, dar în siguranţă la destinaţie, fără a se întâlni cu ursul care le-a dat bătăi de cap.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe