PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DESCINDERI CU JANDARMI LA FLOREŞTI

DESCINDERI CU JANDARMI LA FLOREŞTI

de Andrei Oprescu
113 vizualizări

Polițiștii pahoveni au efectuat 8 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de furturi de animale și din anexe gospodărești. De la domiciliile bănuiților au fost ridicate bunuri susceptibile a proveni din actul infracțional, unelte și produse electronice, iar acolo oamenii legii au mai descoperit și animale, care ar fi fost sustrase de către aceștia. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar la descinderi au participat și jandarmi.

Douăsprezece persoane au fost aduse la sediul poliției pentru audieri dupa ce polițiștii Secției Rurale nr. 2, din comuna prahoveana Florești, au efectuat opt percheziții la domiciliile acestora, localnicii fiind suspectati de multe sustrageri de prin gospodariile din zonă. Din cercetări, rezulta că, în perioada februarie – aprilie 2016, persoanele în cauză au săvârșit zece furturi de animale, cai, oi și porumbei în Filipeștii de Pădure și alte trei furturi din anexe gospodărești în Filipeștii de Târg, comunităţi situate langă comuna în care aceştia au domiciliul.

Poliţiştii şi procurorul de caz urmează să dispună după audierea celor douăsprezece persoane, suspectate de sustrageri repetate din gospodării, dacă se impune reţinerea lor pe baza de ordonanţă pentru 24 de ore, iar oamenii legii au suspiciuni că bărbaţii în cauză ar mai fi comis şi alte furturi în zonă, aşa că se aşteaptă şi la alte reclamaţii.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe