PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SPITALUL DIN TÂRGOVIȘTE, TRANSFORMAT ÎN FORTĂREAȚĂ – VIDEO

SPITALUL DIN TÂRGOVIȘTE, TRANSFORMAT ÎN FORTĂREAȚĂ – VIDEO

de admin
1 vizualizări

Spitalul judetean Targoviste a fost transformat in fortareata din ordinul managerului unitatii, doctorul Radu Petrescu. Petrescu ar fi dat ordine clare badyguarzilor sa interzica accesul jurnalistilor incomozi in spital. Cel mai probabil, masura vine dupa ce jurnalistii au aratat cum pacientii sunt legati de paturi cu pijamalele intr-o sectie a spitalului. Sau, distinsul conducator vrea sa previna realizarea unor reportaje cu pacinetii nemultumiti ca stau cu orele pe la Urgente ca sa fie tratati.
In ultima perioada, Spitalul de Urgente Targoviste a devenit subiectul unor anchete halucinante ale presei centrale. Mai exact, jurnalistii au aratat cum unii pacienti sunt legati de paturi cu propriile pijamale in sectia ATI. Dupa dezvaluiri, rudele pacientilor au inceput sa reclame nereguli si mai mari. O femeie le-a marturisit jurnalistilor ca sotul ei a murit in spitalul din Targoviste pentru ca nu a dat spaga ca sa i se administreze sange. Ca solutie pentru rezolvarea acestor probleme, conducerea spitalului ar fi luat primele masuri: interzicerea acesului jurnalistilor in spital! Si asta o spun chiar paznicii!
Cu cateva zile inainte, managerul unitatii medicale de la Targoviste nega existenta unui astfel de ordin.
Numai ca in realitate lucrurile stau cu totul altfel. Jurnalisti sunt tinuti de badyguarzi la usa spitalului si nu le este permisa intrarea nici macar pe holul unitatii spitalicesti, o masura fara precedent in judetul Dambovita.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

http://youtu.be/Sp7CfEnzzZ0

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe