PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AMBULANȚĂ IMPLICATĂ ÎN ACCIDENT – VIDEO

AMBULANȚĂ IMPLICATĂ ÎN ACCIDENT – VIDEO

de admin
26 vizualizări

O ambulnata din Dambovita care se intorcea de la o urgenta a fost implicata intr-un grav accident de circulatie pe drumul national 72A. Echipajul transporta o pacienta caruia i se facuse rau intr-un microbuz. Soferul ambulnatei a fost ranit si a fost tranpsortati la spital. Accidnetul a fost provocat de soferul uni tir care a virat stannga fara sa se asigure ca din spate venea ambulnata.
Conducatorul tirului sustine ca ambulanta nu avea in functiune semnalele de averizare.
Accidentul s-a petrecut pe drumul national 72 A in cartierul targovistestean Priseaca. Echipajul de la ambulnata se intorcea cu o pacienta preluata dintr-un microbuz, caruia i s-a facut rau. Soferul gonea spre spital si sutine ca avea in functiune semnalele acustice si luminoase cand s-a inscris in depasirea unui tir. Soferul tirului nu a observant echipajul de slavare si a virat brusc chiar in fata lui.
Soferul tirului sustine ca ambulnata nu avea semnalele acustice si luminoase in functiune.
In urma impactului soferul ambulantei a suferit mai multe traumatisme si a fost transportat la spital. Pacienta si asistetul care o ingrijea au scapat ca prin minune
Soferul tirului va trebui sa suporte reparatiile autospecialei care abia fusese repartizata Serviciului de Ambulnata Dambovita.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

http://youtu.be/KSTBY6fZjqc

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe