PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » STAICU A PLECAT… ȘI NU PREA – VIDEO

STAICU A PLECAT… ȘI NU PREA – VIDEO

de admin
16 vizualizări

Dorin Staicu a demisionat din functia de director general al Companiei de Apa Targoviste Dambovita. In locul sau a fost numit interimar directorul tehnic Ninel Gheorghe Cimpoaca, membru al Consiliului de Administratie, sustinut de Partidul Conservator. un gest onorabil, ati putea spune, dar in cazul lui Staicu nu prea este loc de onoare. Dorin Staicu a dovedit ca onoarea este un cuvant care-I lipseste cu desavarsire din vocabular. Daca ar fi avut habar ce inseamna onoarea ar fi demisionat si din Consiliul de Administratie, asa cum au procedat Alexandru Mariutan si Tomita Ciulei.

Sedinta fulger, vineri dimineata, la Compania de Apa. Membrii Consiliului de Administratie s-au intalnit pentru a lua la cunostinta de demisia lui Dorin Staicu din functia de director al societatii. presedintele.  Ion Ponorica, unul dintre cei sapte directori ai Companiei si presedintele Consiliului de Administratie, a subliniat ca soarta lui Staicu era deja hotarata.

La putin timp dupa ce a demisionat, Dorin Staicu a declarat ca problema apei infestate de la Aninoasa l-a depasit. De asemenea, fostul sef al Companiei de Apa, a recunoscut ca si celelalte persoane din conducerea Companiei sunt vinovate de imbolnavirea sutelor de oameni din Aninoasa care au consumat apa contaminata.

Ce au omis sa spuna cei doi sefi este ca demisia se refera doar la functia de director general al Companiei,  Staicu pastrandu-si calitatea de membru al Consiliului de Administratie. Cu alte cuvinte, demisia lui Staicu este un fel de praf in ochii consumatorilor de apa cu fecale furnizata cu atata inconstienta de Staicu, Ponorica, Cimpoaca, Tutuianu si celelalte persoane din conducerea Companiei. Oameni ceva mai bine informati spun ca Staicu a fost atentionat, ca sa folosim un termen mai elegant, de o persoana cu foarte mare influenta asupra sa nu renunte, orice s-ar intampla, la Consiliul de Administratie. Nici el, si nici ceilalti reprezentanti ai PSD sa nu plece de la Companie, le-ar fi transmis respectivul personaj. Potrivit unei discutii purtate de Dorin Staicu cu  unii amici, personajul in cauza ar fi un domn presedinte.

Acum intrebarea este: cine-I acest misterios presedinte care i-a cerut lui Dorin Staicu sa nu piarda majoritatea in Consiliul de Administratie. Va reamintim ca, in prezent, majoritatea este detinuta de reprezentantii PSD- PC. Este vorba despre Dorin Staicu, Ion Ponorica si Adrian Simion, sustinuti de PSD si de Gheorghe Ninel Cimpoaca, sustinut de PArtidul Conservator. in acest caz, este clar ca nu paote vorba despre un presedinte de asociatie de proprietari sau de scara de bloc. Acest misterios presedinte nu poate fi decat un lider politic, cel mai probabil social-demcorat. Vom incerca, in zilele urmatoare sa aflam numele acestui presedinte care nu vrea in ruptul capului sa renunte la zecile de milioane de euro de la Compania de Apa.

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe