PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TÂRGOVIȘTENII AU INTRAT ÎN PANICĂ – VIDEO

TÂRGOVIȘTENII AU INTRAT ÎN PANICĂ – VIDEO

de admin
14 vizualizări

Declaratia bomba a fostului director al Companiei de Apa a bagat groaza in oameni. In Targoviste sunt zeci de blocuri cu subsolurile pline de dejectii, iar conductele de apa stau ingropate in fecale. Oamenii se tem pentru vietile lor pentru ca daca conductele de apa cedeaza, dejectiile ajung si la robinetele lor.

In municipiul Tragoviste exista zeci de blocuri cu subsolurile pline de dejectii. Conductele pot ceda oricand si murdaria poate ajunge in casele oamenilor. De altfel, locatarii spun ca de foarte multe ori apa de la chiuveta este foarte murdara si se tem s-o mai consume.

Targovistenii s-au panicat dupa ce au aflat ca s-au imbolnavit sute de persoane din localitatea damboviteana Aninoasa din cauza apei infestate. Acum stau cu frica in san si se tem sa nu pateasca si ei acelasi lucru. Oamenii se tem pentru vietile lor si a copiilor lor si au renuntat sa mai foloseasca apa de la Compania de Apa.

Nu este prima data cand apar probleme din cauza Companiei de Apa Targoviste Dambovita. Targovistenii se plang ca de foarte multe ori intampina aceeasi problema.

Ingrijorator este ca in cazul unei catastrofe de acest gen, Compania de Apa nu poate afla decat dupa ce oamenii se imbolnavesc.

 

Valentin Popescu

Ciprian Rusa

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe