PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » STATISTICI ÎNGRIJORĂTOARE! -VIDEO

STATISTICI ÎNGRIJORĂTOARE! -VIDEO

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

Statistici ingrijoratoare la Inspectoratul judetean de Politie Dambovita. Numarul furturilor a crescut alarmant. In 2012, numai in judetul Dambovita au fost comise aproape 6000 de infractiuni de furt. Prevenirea acestor infractiuni a devenit prioritate nationala a politiei, care acum incearca sa convinga populatia sa isi ia masuri de siguranata. Traim vremuri in care primejdia rea trebuie combatuta tot mai des cu paza buna. Pentru multi dintre noi instalarea unui sistem de securitate este insa o treaba nu doar scumpa ci si complicata. Firmele specializate in siteme de siguranta ne contazic si ies pe piata cu sisteme ieftine, dar performante.

Numarul furturilor in judetul Dambovita creste de la an la an. Asta o dovedesc statisticile care ne arata si ca oamenii sunt neglijenti cu propriile bunuri. Daca ne uitam prin statisticile politiei, hotii ataca prima data acolo unde vad oportunitatea. Foarte putine lovituri se dau la pont, cu chei potrivite sau in stilul unui jaf la banca. Majoritatea furtisagurilor se bazeaza pe moment. Un geam sau o usa uitate deschise, o curte intunecata, o camera nepazita sau nemonitorizata.

Statisicile sunt ingrijoratoare si cand vorbim de locuinte monitorizate si masuri de siguranata. Doar 1% din locuintele din judetul Dambovita au montate sisteme de securitate. Firmele specializate vin cu oferte dintre cele mai bune pentru ca paza buna, trece primejdia rea. Aceste servicii iti asigura linistea si siguranta de care ai nevoie. Cineva va putea supraveghea tot timpul siguranta ta si a familiei tale.

 

Echipa: Mihai Eremia,Eduard Gaiseanu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe