PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » STAȚIUNE NEPUSĂ ÎN VALOARE- VIDEO

STAȚIUNE NEPUSĂ ÎN VALOARE- VIDEO

de Andrei Oprescu
34 vizualizări

Autoritati neputiincioase sau nepasare? La fel cum se intampla in mai multe judete ale tarii, si in Arges exista obiective turistice care nu sunt puse in valoare. Este si cazul statiunii balneo-climaterice Bughea Bai. Cu ani in urma statiunea era cunoscuta in toata tara pentru microclimatul deosebit si pentru apele minerale sulfuroase folosite in tratarea diferitelor afectiuni.

 

Localnicii din Bughea de Sus isi amintesc cu nostalgie si regret vremurile de odinioara, cand, spun ei, exista mai mult interes pentru bogatiile acestei tari. Cu ani in urma, statiunea Bughea-Bai era supraaglomerata de turisti.

 

Statiunea Bughea-Bai a ramas doar cu renumele si amintirea vremurilor bune. Autoritatile locale sunt neputincioase. Bugetul precar, legile din Romania si lipsa unui sprijin concret din partea statului le impiedica sa repuna in valoare statiunea Bughea-Bai, locul unde foarte multi oameni din tara mergeau sa se trateze de diferite boli.

 

 

 

Ion Obăgilă / Valentin Popescu / Ciprian Rusa

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe