PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SUPERBALUL LICEELOR – VIDEO

SUPERBALUL LICEELOR – VIDEO

de Andrei Oprescu
8 vizualizări

: Liceenii din Targoviste au avut parte de cel mai tare spectacol in seara de Mos Nicolae. Asociatia Impreuna pentru Dambovita a organizat Superbalul liceelor, un eveniment menit sa le demonstreze tinerilor ca se poate si distractie cu limite! A fost un adevarat spectacol! Cele mai multe aplauze le-au primit DJ Sava si Raluca, Puya dar si castigatorii concursului de Miss si Mister Targoviste.

Sala Sporturilor din Targoviste a fost plina de tineri care au venit cu un singur gand: sa se distreze cum stiu ei mai bine. Superbalul liceenilor a avut insa un mesaj clar: Keep calm and love school, cu alte cuvinte organizatorii i-au indemnat pe tineri sa spuna nu violentei de orice fel si sa aleaga calea educatiei, pentru a avea sansa la un viitor mai bun.

A fost o seara plina de surprize pentru tineri. Norocosii au plecat acasa si cu premii consistente: excursii, laptop-uri, gadget-uri, toate puse la bataie de organizatorii evenimentului.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Eduard Găiseanu

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe