PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » STRÂNGERE DE FONDURI CU SCANDAL

STRÂNGERE DE FONDURI CU SCANDAL

de Andrei Oprescu
20 vizualizări

După ce cazul lui Marian, băiatul de 13 ani chinuit de o boală cruntă, a fost făcut public, oamenii s-au mobilizat pentru strângerea de fonduri atât de necesară pentru ca băiatul să învingă cancerul. Din păcate, în jurul acestei acţiuni umanitare s-a iscat un adevărat scandal. Mama copilului a făcut plângere la poliţie, după ce, spune ea, un bărbat apropiat familiei a avut intenţia să folosească banii strânşi în scop personal.

Gimi, aşa cum este cunoscut în Moreni, s-a oferit să o ajute pe mama băiatului să strângă mai repede banii necesari tratamentului pe care Marian trebuie să îl facă în Turcia pentru a învinge boala. Bărbatul a fost bun prieten cu tatăl copilului, care a ales să-şi pună capăt zilelor în urmă cu un an. Acesta a vorbit cu mama băiatului şi a decis să strângă donaţii în câteva urne amplasate în oraş. Mai mult decât atât, a făcut şi un apel pe o reţea de socializare, astfel încât cunoscuţii săi să se alăture cauzei umanitare(clip 00220 cu apelul de pe fb). La un moment dat, situaţia ascăpat de sub control.

Bărbatul a mai ajutat-o pe mama copilului în trecut, ducând-o de mai multe ori la Spital la Bucureşti cu băiatul bolnav pentru investigaţii medicale şi tratament. Acum femeia nu îşi explică atitudinea agresivă a bărbatului.

Femeia a depus plângere la poliţie şi la Procuratură, iar scandalul iscat îi amplifică şi mai mult suferinţa provocată de sinuciderea soţului şi de boala necruţătoare care îi chinuie băiatul cel mic. Bărbatul a făcut mai multe postări pe facebook prin care mama băiatului este denigrată.

Bărbatul acuzat spune că nu vrea să dea curs acestui scandal pentru a nu-i face mai mult rău băiatului bolnav şi din respect pentru amintirea tatălui care i-a fost prieten, însă dacă mama nu îşi va retrage plângerea va merge cu aceasta în faţa instanţei de judecată pentru că situaţia iscată în urma strângerii de fonduri este o umilinţă la adresa lui. Acesta susţine că în urma colectei s-au strâns în jur de 400 de lei, iar suma a fost completată de el până la 500 de lei. Banii vor fi depuşi în contul deschis pentru micuţul Marian cu dovezile aferente. Gimi spune că va fi în continuare alături de copil şi că îl va ajuta să ajungă în Turcia cu speranţa că se va face bine.

EUR – RO88BTRLEURCRT0291048001

GBP – RO46BTRLGBPCRT0291048001

RON – RO41BTRLRONCRT0291048001

0729 004 980 (STAN MIHAELA)

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe