PRIMA PAGINĂ » Utile » DAMBOVITA » STRIGĂT DISPERAT DE AJUTOR: „VREAU SĂ-MI SALVEZ MAMA!”

STRIGĂT DISPERAT DE AJUTOR: „VREAU SĂ-MI SALVEZ MAMA!”

de Andrei Oprescu
45 vizualizări

Un destin prea crud pentru o femeie, dar mai ales pentru o mamă. Camy, așa cum o alintă prietenii, are 40 de ani, iar ultimii doi au fost cei mai triști și plini de suferință.

Viața sa s-a schimbat radical în luna ianuarie a anului trecut când, după ce a început să se simtă rău și a făcut numeroase investigații medicii au pus cruntul diagnostic de neoplasm gastric gradul 4 cu metastaze.

  Pentru că este o luptătoare, pentru că avea numeroase motive pentru care să mergă înainte, Camy a început imediat tratamentul cu chimioterapie, un tratament greu, agresiv, care și-a lăsat amprenta pe fiecare parte a corpului. A fost o perioadă dificilă, au fost stări de rău și durerei de neimaginat, însă Camy a avut credință și a sperat că va învinge cumplita boală.

După câteva luni, când totul părea că se îndreaptă spre drumul cel bun, boala a recidivat. În ultimele trei luni tratamentul a fost schimbat de trei ori, fără niciun rezultat, Camy se simte din ce în ce mai rău.

Șansă la viață există, însă nu în România, ci la o clinică din Turcia, acolo unde deja a fost pentru investigații, iar medicii i-au dat speranțe că boala poate fi înfrântă.

Din păcate totul depinde de bani, posibilitățile financiare sunt reduse, iar costurile tratamentului sunt mari, în jur de 500 euro/zi.

„VREAU SĂ-MI SALVEZ MAMA”, este strigătul  

plin de disperare a lui Adrian, băiatul Cameliei.

„De aceea, cu ultimele puteri apelez la oameni, știu și am văzut de nenumărate ori că oamenii fac minuni. Vă rog, haideți să facem o minune și acum, haideți să o salvăm pe mama.

Vă mulțumesc tuturor!”.

Pentru toți cei care doresc să întindă o mână de ajutor, o pot face donând în contul de mai jos: 

Cont IBAN: RO87BTRLRONCRT0527031101

Dinu Nicolae-Adrian

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe