STRIVIT DE UN UTILAJ SCĂPAT DE SUB CONTROL. MUNCITORUL SE PARE CĂ LUCRA LA SOCIETATEA TELDRUM CARE EFECTUEAZĂ ASFALTĂRI ÎN TELEORMAN

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Teleorman. Omul a murit în chinuri groaznice strivit de un utilaj folosit la lucrările de asfaltare. Bărbatul, angajat al societății Teldrum, ar fi pornit compactorul, dar utilajul a scăpat de sub control, a rupt un gard și apoi l-a strivit pe bărbat.
Bărbatul de 47 de ani, din localitatea Brânceni, era angajat se pare la firma care efectuează lucrări de asfaltare în Videle. Acesta a sfârșit în chinuri cumplite chiar la locul de muncă. Bărbatul ar fi pornit un cilindru compactor, printr-o improvizație, însă utilajul nu ar fi fost asigurat și s-a deplasat fără control, a rupt un gard, apoi l-a strivit pe cel care îl pornise, chiar în dreptul unei anexe. Muncitorul nu a avut nici o șansă. A fost prins între baracă și cilindru compactor și a murit pe loc. Colegii bărbatului au aflat nenorocirea după mai bine de o oră. Pentru că trecuse ceva timp de când ar fi trebuit să se întoarcă în locul în care lucrau, aceștia au început să îl caute. L-au găsit fără suflare, strivit de mașinărie. În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și se fac cercetări. Concomitent și inspectorii ITM au demarat o anchetă pentru a stabili în ce condiții lucra bărbatul și dacă au fost respectate normele de siguranță. Grăbit să ajungă la fața locului, directorul societății a mers cu viteză și s-a trezit cu poliția pe urme și permisul suspendat.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri