PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » STUDENȚI, DUPĂ GRATII – VIDEO

STUDENȚI, DUPĂ GRATII – VIDEO

de admin
1 vizualizări

Cinci persoane, între care trei studenţi de la Universitatea de Petrol-Gaze din Ploieşti, au fost arestate preventiv pentru trafic de droguri de risc, în urma percheziţiilor care au avut loc în campusul institutiei de învătământ si la alte adrese din Ploieşti, Bucureşti şi Constanţa.
Magistraţii Tribunalului Prahova au admis, propunerea procurorilor DIICOT Ploieşti de arestare preventivă a acestora în dosarul de trafic de droguri de risc în care sunt implicaţi mai mulţi studenţi , unii dintre ei fiind suspectaţi de trafic de cannabis, iar alţii de consum de stupefiante.Trei dintre cei cinci sunt studenţi la universitatea din Ploieşti, unul din ei fiind cetăţean străin, din Gabon.Cei in cauza au fost ridicaţi de anchetatori şi duşi la audieri în urma a nouă percheziţiilor. Anchetatorii confirma ca au identificat peste 50 de consumatori,cetăţeni români şi cetăţeni din Gabon, Republica Moldova, Azerbaijan, Turkmenistan, Turcia şi Angola,la descinderi fiind descoperite droguri şi o cultură indoor de cannabis.

Mihai Eremia

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe