PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VINDEAU STEROIZI FALSIFICAȚI – VIDEO

VINDEAU STEROIZI FALSIFICAȚI – VIDEO

de admin
21 vizualizări

Descinderi in mai multe orase din tara organizate de politistii din cadrul Direcţiei de Investigare a Fraudelor a I.G.P.R . Oamenii legii au facut percheziţii pentru destructurarea unor rețele de traficanți de steroizi fabricați ilegal în România și vânduți pe piața neagră.Prejudiciul cauzat bugetului de stat estimat până în prezent depăşeşte 1.000.000 de lei.

Patru locații din Timișoara și alte 22 din București și județele Argeş, Călăraşi, Iaşi, Sălaj, Bihor au fost perchezitionate de polițiștii din cadrul Direcţiei de Investigare a Fraudelor a I.G.P.R. In cauză, susțin polițiștii, sunt efectuate cercetări faţă de 22 de persoane, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, falsificarea sau substituirea de alimente ori alte produse, în formă continuată, evaziune fiscală şi comercializarea de produse alterate în formă continuată. Concret, aceștia fabricau și vindeau steroizi, substanțe care creșteau masa musculară a practicanților de fitness, însă aveau și efecte secundare severe, arată anchetatorii.La Pitesti,vecinii zonei unde s a efectuat perchezitia spun ca nu stiu cui apartine garajul si ce marfa se depozita acolo,dar spun ca au sesizat activitati suspecte desfasurate de persoane dubioase.

Reprezentnații I.G.P.R spun ca acţiunea vizează trei grupări infracţionale implicate în producţia, depozitarea şi comercializarea ilegală în România şi în alte state comunitare de produse medicamentoase interzise si se desfăşoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

REPORTER CRISTI IONICA
IMAGINE CRISTI DUMITRU

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe