PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SUPĂRATĂ PE PISICILE VECINULUI

SUPĂRATĂ PE PISICILE VECINULUI

de Andrei Oprescu
95 vizualizări

 

O femeie din localitatea dâmboviţeană Gura Ocniţei este extrem de suparată pe pisicile vecinului său. Animalele de companie, multe la număr, spune femeia, şi-ar face nevoile în curtea sa, iar în zilele toride mirosul este insuportabil. Aceasta a încercat să vorbească cu vecinul său, însă, neînţelegerile dintre ei sunt de ani de zile. A trecut la nivelul superior şi a făcut sesizări la autorităţile competente.

Emilia Drăgan are 65 de ani şi spune că nu s-a gândit vreodată că nu va mai putea sta în propria sa curte, din cauza unor pisici. Deţine doar 300 de metri pătraţi, pe care este amplasată şi casa şi nu se poate bucura de grădina mică de legume sau de spaţiul tot mic, dedicat florilor, pentru că pisicile vecinului ar face multă mizerie.

Femeia spune că adună excrementele zilnic, dar nu mai scapă de mirosul greu.

Doamna Emilia susţine că a încercat să vorbească cu proprietarul pisicilor, însă, fără rezultat.

Am încercat şi noi să vorbim cu proprietarul, dar acesta nu a ieşit din casă, aşa cum nu s-au lăsat văzute nici pisicile cu pricina. Cel mai probabil, vremea fiind ploioasă, acestea s-au adăpostit într-un loc uscat şi călduţ. Am aflat doar că mâţele ajung şi în gospodăriile vecinilor de peste stradă.

Emilia Drăgan povesteşte că tot ea s-a trezit cu poliţia la poartă, acuzată de proprietarul pisicilor că ar fi omorât câteva dintre ele, dar femeia susţine că niciodată nu a făcut aşa ceva.

Femeia a făcut sesizări la Primărie, la poliţie, la Direcţia Sanitar Veterinară şi a cerut ajutor şi la Garda de Mediu. Când reprezentanţii DSV au venit în control, nu a răspuns nimeni la poarta vecinului. Normele legale în vigoare nu prevăd câte pisici pot fi ţinute în gospodărie, atâta timp cât spaţiul le este suficient şi nu deranjează vecinii.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe