PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » ELEVI DE 10 LA BACALAUREAT

ELEVI DE 10 LA BACALAUREAT

de Andrei Oprescu
28 vizualizări

10, 10 și iar 10, cu asta se mândresc două eleve, din Prahova care au susținut examenul de bacalaureat. Acestea au încheiat studiile la Colegiile “Mihai Viteazul”, din Ploiești și “Nicolae Iorga”, din Vălenii de Munte. Ploieșteanca Irina Elena Popescu recunoaște că a muncit foarte mult, rezultatul obținut la Bacalaureat confirmându-i eforurile, iar perspectiva vizata de ea este în IT.

Irina Popescu a terminat cei patru ani de liceu, la Colegiul Național “Mihai Viteazul”, din Ploiești, la secializarea matematică- informatică.

Irina vrea să urmeze la Universitatea Politehnică, din București și își dorește un job în IT în România, nefiind foarte încântată de străinătate, situație îmbrățișată și de părinți.

La sesiunea de vară a Bacalaureatului 2018 s-au înregistrat 104 medii de 10, în toată țara, iar Irina Popescu este mândră că ea și o altă elevă din Prahova se numără printre acești elevi de 10 și totodată pentru că în 2018 au fost fruntașele Prahovei. În total, în regiunea Sud Muntenia, 12 elevi au reușit să obțină media 10 la bacalaureat. Pe lângă cele două eleve din Prahova mai sunt șase elevi din Argeș, trei elevi din Ialomița și o elevă în Dâmbovița.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe