PRIMA PAGINĂ » SUSPECTUL CRIMEI, RETINUT

SUSPECTUL CRIMEI, RETINUT

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Principalul suspect in cazul teribilei crime de la Topoloveni a fost retinut aseara de politistii argeseni. Barbatul are 36 de ani si abia se eliberase din inchisoare unde a stat 4 ani de zile pentru viol sub amenintarea cutitului. Anchetatorii au stabilit ca barbatul a talharit-o pe Iuliana Neblea, a omorat-o dupa care a transat-o cu un cutit si a aruncat trupul in raul Arges.  Suspectul neaga atoate acuzatiile.

Suspectul este Florin Manzararu, are 36 de ani si locuieste in Topoloveni, In urma cu doua luni a fost eliberat conditionat din inchisoare, unde a savarsit 4 ani de detentie, dupa ce a violat o tanara sub amanintarea unui cutit. A intrat in atentia anchetatorilor dupa ce a aparut pe imaginile de pe camerele de supravehere din zona unde Iuliana Neblea a fost vazuta pentru ultima data. Conducea un autoturism al fratelui sau, plecat peste hotare. Politistii i-au verificat masina si au gasit urme de sange. Imediat a fost saltat.

Cazul care a socat o lume intreaga a fost preluat de procurorul Marius Iacob , de la Parchetul General, cel care a instrumentat si cazul Elodia. Probele stanse pana in acest moment l-ar incrimna direct pe suspect. Anchetatorii au stabilit ca acesta a luat-o la ocazie pe Iuliana Neblea , a talharit-o si a ucis-o in bataie. Apoi ar fi dus-o in locuinta sa unde ar fi transat-o.

Suspectul a refuzat sa colaboreze cu anchetatorii. Cand a fost condus spre arest, a fost la un pas sa fei linsat de localnicii din Topoloveni.

In aceasta dimineata , procurorii vor perchezitiona locuintele suspectului din Topoloveni si Leordeni. Ei vor sa gaseasca cat mai multe probe, locul unde a fost transat trupul victimei si arma crimei. Suspectul a fost retinut pentru 24 de ore, ulterior el va fi rezentat magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

Mihai Eremia

Madalin Anca

http://youtu.be/kBXZafDtpuc

 

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe