PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SUSPECT DE CĂMĂTĂRIE ȘI PROXENETISM, SĂLTAT DE MASCAȚI

SUSPECT DE CĂMĂTĂRIE ȘI PROXENETISM, SĂLTAT DE MASCAȚI

de Andrei Oprescu
500 vizualizări

 

Polițiștii din Dâmbovița au descins în mai multe locații din Cojasca și Butimanu, într-un dosar de proxenetism, cămătărie si santaj. Un suspect a fost saltat de mascați și dus la audieri.
Mascații, însoțiti de polițiștii de la Servicul de Investigare a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Dâmbovița au descins în două locații din comuna Butimanu și în una din Cojasca. Perchezițiile au avut loc într-un dosar de proxenetism, cămătărie și șantaj. Principalul suspect în acest dosar este un bărbat din Cojasca, zis Tigaie. Acesta este banuit că ar avea mai multe fete care ar practica prostituția în Belgia, Spania și Germnaia. Banii care i-ar fi primit de la ele, i-ar fi dat cuîmprumut la diferite persoane din Cojasca și Butimanu. Persoanele împrumutate ar fi fost ulterior șantajate de către suspect. Victimele au depus mai multe plângeri la poliție. În această dimineață, suspectul a fost adus sub escortă la sediul Inspectoratului de Poliție al județului Dâmbovița.
La poliție au ajuns atât victimele cât și unele persoane care vor fi audiate în calitate de martori. Dacă va fi găsit vinovat de comiterea infracțiunilor de proxenetism, cămătărie și șantaj, suspectul ar putea sta după gratii ani buni.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe