PRIMA PAGINĂ » SUSPECTII DE FURTURI DE APOMETRE, ELIBERATI

SUSPECTII DE FURTURI DE APOMETRE, ELIBERATI

de admin
11 vizualizări

Suspectii in cazul furturilor de apometre din municipiu Targoviste au fost lasati in libertate. Din cei partu, doar unu a primit ordonanta de retinere, insa si el a fost eliberat de catre magistrati. In municipiul Targoviste au fost furate sute de apometre. Acum targovistenilor nu le mai ramane decat sa-si pazeasca singuri aparatele.

Politistii targovisteni au saltat la sfarsitul saptamanii trecute patru tineri, suspcetati ca ar fi implicati in reteaua de hoti de apometre. Cei patru au fost dusi la sectia de politie si audiati. Anchetatorii au emis ordonanta de retinere doar pentru un suspect, ceilalti trei fiind cercetati in libertate. Prezentat in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva,al patrulea suspect a fost lasat si el in libertate, primid doar interdictia de a parasi localitatea de domiciliu.

In utlimile saptamani , in municipiul Targoviste au fost furate sute de apometre, montate pe scarile blocurilor. Targovistenii care au rasuflat usurati cand au auzit ca hotii au fost prinsi, sunt ingroziti acum si nu le-a mai ramas decat sa-si pazeasca singuri aparatele ca sa nu ramana din nou fara ele.

Mihai Eremia

Loredan Bourosu

[embedplusvideo height=”393″ width=”650″ standard=”http://www.youtube.com/v/tMqhaYyBzvs?fs=1″ vars=”ytid=tMqhaYyBzvs&width=650&height=393&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep7125″ /]

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe