PRIMA PAGINĂ » TÂRGOVIȘTENII AU TALENT

TÂRGOVIȘTENII AU TALENT

de admin
6 vizualizări

Castigarea marelui premiu a editiei de anul acesta – Romanii au talent, de catre dresorul de caini Bruno Icobet, a trezit mandria iubitorilor de animale din Targoviste. Acestia spera ca oamenii sa fie mai sensibili cu patrupedele si sa le iubeasca mai mult.

Companionii patrupezi ai dresorului targovistean Bruni Icobet au reusit sa ii induioseze pe majoritatea telespectatorilor care s-au uitat vineri seara la emisiunea Romanii au talent. De aceea l-au si votat. Cateii Blue, Ozzy si Jay au demonstrat ca pot fi animale sensibile, dupa ce s-au sincronizat foarte bine cu stapanul lor. Juriul a fost de asemenea impresionat de legatura stransa dintre catei si Bruno Icobet. Orice caine poate sa fie dresat, sustin iubitorii de animale, dar si aici exista un secret, secret pe care targovisteanul l-a gasit.

In marea finala Romanii au talent, dresorul targovistean a reusit sa-si convinga cainii sa danseze cu el fara sa le spuna nicio comanda vocala si fara nicio recompensa si a ridicat juriul in picioare cu numarul sau. Este o mare realizare spun iubitorii de animale.

ECHIPA: Valentin Popescu, Valentin Rușanu

[embedplusvideo height=”393″ width=”650″ standard=”http://www.youtube.com/v/ZLH7mQBBxZw?fs=1″ vars=”ytid=ZLH7mQBBxZw&width=650&height=393&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep4091″ /]

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe