PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TALHARII ISI FAC DE CAP IN DAMBOVITA! VEZI TEROAREA PRIN CARE A TRECUT UN BATRAN !

TALHARII ISI FAC DE CAP IN DAMBOVITA! VEZI TEROAREA PRIN CARE A TRECUT UN BATRAN !

de Andrei Oprescu
22 vizualizări

Talharii isi fac de cap in judetul Dambovita! Doi barbati mascati au intrat in toiul noptii peste un batran de 80 de ani din localitatea damboviteana Hulubesti. L-au batut cu bestialitate, i-au luat banii din casa si telefonul mobil si au fugit. Batranul, fost invatator, nu are familie si locuieste singur in comuna damboviteana Hulubesti. Vecinii povestesc teroare prin care a tracut invatatorul.

Barbatii mascati au intrat peste el in casa, l-au imobilizat si l-au batut cu bestialitate. Cei doi talhari nu l-au lasat in pace pana cand batranul nu le-a dat banii. Coincidenta sau nu, batranul primise pensia cu o seara in urma. Politistii n-au reusit pana la aceasta ora sa dea de urma talharilor. In urma cu o luna, la Voinesti, talharii mascati au intrat peste doi batrani, i-au batut si au fugit cu toti banii. In acest caz, politistii au prins suspectii.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe