PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TĂTICI LA SCUTECE

TĂTICI LA SCUTECE

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Tot mai multi tatici trec la scutece in ultima perioada. Daca pana de curand mamele erau cele care se ocupau in totalitate de cresterea copiilor din primele zile de viata, acum lucrurile s-au inversat. Peste 800 de tatici din Dambovita au preferat sa stea acasa cu cel mic, iar mamele s-au intors la serviciu. Lor li se adauga alti aproximativ 700 de barbati care au optat de la bun inceput pentru stimulentul de insertie, dar se duc in continuare la serviciu.

Peste 1500 de  tatici din judetul Dambovita beneficiaza in prezent de indemnizatie de crestere copil. 423 dintre ei au optat pentru varianta de a sta acasa un an, dupa care s-au intors la serviciu si primesc in continuare stimulentul de insertie in valoare de 500 de lei.

Sunt si cazuri in care, dupa nasterea copilui ambii parinti s-au intros la munca. Insa, tatii au au fost cei care au solicitat stimulentul de insertie. Acestia sunt in numar de aproximativ 700.

 

Corina Slămnoiu/ Eduard Găiseanu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe