PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ȚEAVĂ DE GAZE DISTRUSĂ DE UN TIR

ȚEAVĂ DE GAZE DISTRUSĂ DE UN TIR

de Andrei Oprescu
0 vizualizări


Alertă în Titu după ce un TIR a acroșat o conductă de gaze în urma unei manevre greșite a șoferului. La fața locului s-au deplasat pompieri, polițiști și lucrători de la Distrigaz. Zona a fost izolată rapid și traficul a fost deviat pentru a evita pericolul din cauza scurgerilor de gaze.
Se pare că șoferul TIR-ului, un bărbat de 31 de ani, din Argeș, a efectuat manevra de întoarcere într-o intersecție însă nu a estimat foarte bine distanța și a lovit țeava. În zonă au fost scurgeri de gaze. Pompierii de la ISU Dâmbovița au intervenit prompt și au izolat zona pentru a evita pericolul. În ajutorul lor au ajuns și angajații de la societatea care se ocupă de furnizarea gazelor. Aceștia au intervenit pentru remedierea avariei. Incidentul s-a produs în zona stadionului din oraș. Polițiștii au luat măsura devierii traficului rutier pe centura către DN7. Pe numele șoferului se va întocmi un dosar penal pentru distrugere din culpă.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe