PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TERORIZATĂ SUB PROTECŢIA LEGII

TERORIZATĂ SUB PROTECŢIA LEGII

de Andrei Oprescu
12 vizualizări

Cu ordin de protecţie emis de instanţa şi cu poliţia peste drum de casă o tânără din comuna dâmboviţeană Petreşti nu se simte deloc in siguranţă. Batută, injunghiată şi ameninţată cu moartea de soţ, Daniela Banica a reusit sa obtina un document care ar fi trebuit sa-l tina departe pe agresor, insa calvarul nu a disparut. Barbatul încalcă legea cu buna ştiinta, dar se pare şi cu ştiinta celor care ar trebui să o protejeze. Asta deoarece, femeia spune ca politiştii din comună au fost chemaţi de nenumarate ori să o salveze , însă nu s-a luat nicio măsura. Soţul său continuă să păşească în caminul conjugal chiar sub ochii oamenilor legii.

Daniela Bănică este una dintre miile de victime ale bărbaţilor deveniţi agresivi din cauza consumului exagerat de alcool. După prima abatere a soţului, femeia l-a iertat, în speranţa că acesta se va schimba în bine. Însă lucrurile s-au complicat, iar tânăra mărturiseşte că a fost bătută, jignită, înţepată cu cuţitul şi chiar ameninţată cu moartea.

Nimic nu au făcut poliţiştii din comună atunci şi nimic nu fac nici acum, după cum afirmă Daniela Bănică. Pentru că i-a fost teamă să mai locuiască alături de cel care o ameninţă constant, o înjură şi o bate, femeia a solicitat un ordin de protecţia, iar instanţa de judecată i-a emis.

Însă, documentul legal nu îl împiedică în niciun fel pe soţul agresiv să se apropie de ea. Astfel că, Daniela Bănică, nu se simte protejată nici de ordinul de protecţie şi nici de poliţia de peste drum. Care potrivit femeii a venit de nenumărate ori la solicitarea sa şi nu a făcut nimic.

În tot acest scandal, şeful de post şi subalternul său nu au vrut să comenteze absolut nimic fără aprobarea superiorilor, pe care se pare că nu au mai primit-o.

Soţul femeii, care în timpul zilei se afla la cârciuma din sat, susţine că nu a încălcat ordinul de protecţie şi că nici nu şi-a lovit vreodată soţia.

Până când cei respnsabili cu protecţia victimelor agresiunilor fizice şi psihice venite din partea soţilor îşi vor face datoria, Daniela Bănică va sta cu teama că în orice clipă soţul său îşi va pune în aplicare ameninţările constante.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe