PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » TERORIZAȚI DE URȘI

TERORIZAȚI DE URȘI

de Mditv
171 vizualizări

Panica si disperare in orasul prahovean Breaza,unde localnicii au ajuns la capatul rabdarii din cauza ursilor care dau iama prin gospodarii si le ucid animalele si le distrug livezile. In ultima perioada atacurile urislor s-au inmultit, iar oamneii se tem pentru vietile lor. Reprezentantii fondului de vanatoare promit ca vor trimite paznici in zona pentru a alunga animalele din zona.

La ultimul atac, ursul a omorat o vaca,iar pe alat a ranit-o. Proprietarul animalelor spune ca a tremurat de frica desi are 12 caini in gospodarie . Localnicii spun ca nu se mai simt in siguranta deoarece ursii dau iama si prin livezi, iar in aceasta periaoda trebuie sa inceapa recoltatul fructelor.
Conducerea AJVPS Campina spune ca va trimite un paznic de vanatoare care va monitoriza zona si va incerca sa alunge ursii astfel incat animalele domestice si proprietarii lor sa fie in siguranta. In zona Campina si Breaza sunt in evidente peste 50 de ursi.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe