PRIMA PAGINĂ » Stiri » Ilfov » ȚIGĂRI DE CONTRABANDĂ ÎN PEREȚII FALȘI AI TIR-ULUI

ȚIGĂRI DE CONTRABANDĂ ÎN PEREȚII FALȘI AI TIR-ULUI

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

Peste 33.000 de țigarete de contrabandă au fost descoperite în pereții falși ai unui TIR condus de un cetățean moldovean. Polițiștii din Ilfov au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict. Bărbatul a fost reținut, prejudiciul total fiind de 22.500 de lei.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov au organizat o acţiune de prindere în flagrant-delict a unui bărbat bănuit că transporta ţigări de contrabandă pe raza județului Ilfov. Într-un autotren oprit în trafic pe Drumul Național Centura București în apropierea localității Cățelu, poliţiştii au descoperit peste 33.000 de ţigarete de contrabandă, disimulate în pereţii falși ai vehiculului. Ţigaretele erau transportate pe ruta Republica Moldova- Popeşti-Leordeni și urmau a fi comercializate pe raza municipiului București. Șoferul tirului, un cetățean moldovean, în vârstă de 32 de ani a fost reținut de poliţiştii pentru 24 de ore și va fi prezentat instanței cu propunere legală. Ţigaretele și tirul au fost ridicate în vederea confiscării, prejudiciul este 22.500 de lei . Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de contrabandă.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe