PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TIR RĂSTURNAT PESTE CALEA FERATĂ

TIR RĂSTURNAT PESTE CALEA FERATĂ

de Andrei Oprescu
65 vizualizări

 

Accident spectaculos pe DN 72, la Adânca, în judeţul Dâmboviţa! Un tir a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat peste calea ferată. Singura victima este chiar şoferul mastodontului, care a fost transportat la spital. Timp de câteva ore, traficul feroviar pe ruta Târgovişte-Ploieşti a fost întrerupt.

Şoferul tirului, în vârstă de 49 de ani, din Petroşani, mergea spre Găeşti, la fabrica de frigidere pentru a încărca mastodontul. A ajuns, însă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, după ce a pierdut controlul volanului pe un pod din localitatea Adânca şi s-a oprit pe platforma căii ferate din zonă.

Şoferul spune că a pierdut controlul volanului din cauza unui alt conducător auto care a intrat în depăşire fără să se asigure.

Conducătorul mastodontului se bucură că a scăpat cu viaţă din evenimentul şi că a putut să evite cele patru autoturisme care veneau din sens opus, pentru că astfel mai multe persoane au scăpat cu viaţă. Poliţiştii au deschis, în acest caz, dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Până la ridicarea tirului de pe calea ferată, circulaţia feroviară pe ruta Târgovişte-Ploieşti a fost întreruptă.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe