PRIMA PAGINĂ » SPORT » TITLUL SE JOACĂ LA TÂRGOVIȘTE!

TITLUL SE JOACĂ LA TÂRGOVIȘTE!

de admin
6 vizualizări

ICIM Arad – CSM Târgoviște 73-76

     CSM Târgoviște a bătut la Arad în meciul patru al finalei campionatului național de baschet feminin și a trimis play-off-ul în decisiv! Municipal s-a impus dramatic, 76-73 în fața unei formații gazdă care a jucat cu titlul pe masă. Peste 1.500 de arădeni le-au susținut pe Monika Boriga și compania, dar oaspetele au evoluat excelent – arătând cu totul altă partitură decât marți – și au reușit să egaleze la general, 2-2. Finalul a fost interzis cardiacilor: chiar dacă au controlat ostilitățile tot meciul, conducând și cu 15 puncte avans, elevele lui Florin Nini au avut mari emoții în ultimele minute. S-a terminat 76-73, iar finala se va decide luni, de la ora 19, în Polivalenta din Târgoviște.

     “S-a demonstrat că terenul propriu constituie un avantaj doar dacă ai atitudinea corespunzătoare. Pentru noi a fost un meci de totul sau nimic. Fetele au gestionat altfel situațiile din meci. Vrem să ne bucurăm alături de fani, la Târgoviște”, a declarat tehnicianul cu care Municipal a cucerit eventul în sezonul trecut.

     Ultimul act al celei mai disputate finale naționale din ultimii 10 ani va avea loc luni seară, pe terenul lui Municipal. Intrarea spectatorilor va fi liberă, iar organizatorii așteaptă 2.000 de oameni la sală.

Ionuț Marin

http://www.youtube.com/watch?v=HAwVlE2DC_w

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe