PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TRĂDARE ÎN PNL TÂRGOVIŞTE???!!!

TRĂDARE ÎN PNL TÂRGOVIŞTE???!!!

de Andrei Oprescu
47 vizualizări

Şedinţa de învestire în funcţie a primarului şi a consilierilor municipali târgovişteni a fost una plină de surprize. Mirajul roşu al alegerilor din data de 5 iunie pare i-a cuprins şi pe liberalii târgovişteni, întrucat aceştia nu s-au sfiit să se afişeze la discuţii cu nimeni altul decât preşedintele PSD Dâmboviţa şi totodată preşedintele al Consiliului Judeţean, Adrian Ţuţuianu.

Cu o lună în urmă se contrau în declaraţii de presă “înţepătoare”, acum discuta ca cei mai buni prieteni. Printre liberalii târgovişteni din Consiliul Local Municipal apare un iz de trădare, aceştia fiind surprinşi la şuetă cu social-democratul Adrian Ţuţuianu. Mai mult decât atât, reprezentanţii celor două tabere politice aflate în opoziţie au stat relaxaţi la poze, iar zâmbetele PNL-iştilor ridică multe semne de întrebare.

Liberalii şi Ţuţuianu au ieşit la discuţii într-una dintre pauzele şedinţei de învestire în funcţie a aleşilor locali municipali, o şedinţă de la care nu au lipsit personajele picante. De departe, vedeta actualului Consiliu Local Municipal este consiliera PSD Oana Vlăducă, preferata şi protejata preşedintelului CJD, Adrian Ţuţuianu, conform bârfelor din piaţă. La depunerea jurământului, deşi sunt şase femei în componenţa CLM, consiliera în cauză a fost singura felicitată într-un mod special atât de mai marele judeţului, Adrian Ţuţuianu, cât şi de prefectul Antonel Jîjîie şi de primarul Cristian Stan.

Acesta a părut cel mai interesant moment pentru preşedintele Adrian Ţuţuianu. În restul timpului, aproape două ore cât a durat şedinţa, a stat cu nasul în telefon.

Din sala de şedinţe nu a lipsit nici Adrian Baicu, faimosul profesor de religie care îşi jignea elevii şi care recunştea că lua bani de la aceştia. Probabil că Baicu a venit în amintirea vremurilor bune, când era consilier la cabinetul primarului Cristian Stan.

După aproximativ două ore, în care pauzele lungi şi dese…generează doar pierdere de timp, s-a finalizat şedinţa prin care s-a schimbat faţa Consiliului Local Municipal. Cei drept, următoarele şedinţe se anunţă “savuroase” cu aşa aleşi locali.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe