PRIMA PAGINĂ » Arges » CIRC ÎN CENTRUL PITEȘTIULUI

CIRC ÎN CENTRUL PITEȘTIULUI

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Circ in centrul Pitestiului unde un barbat a vrut sa fure o minge si i-a injurat pe copiii care se plimbau cu bicicletele. Acesta a fost imobilizat de politia locala si condus la audieri, dar multimea, formata in special din tineri, nu a fost de acord cu aceasta masura si a inceput sa-i huiduie pe oamenii legii.După ce l-au reținut pe individul care a tulburat liniștea și ordinea publică, polițiștii locali au fost încercuiți de un grup format în special din copii care cereau în cor oamenilor legii să-l lase în pace pe omul care în opinia lor nu se face vinovat de vreo infracțiune. Polițiștii locali sunt de altă părere și spun că acțiunea lor este justificată pentru că bărbatul respectiv a vrut să fure o minge și i-a înjurat pe copiii care se plimbau cu bicicletele. Oamenii legii spun că bărbatul a și refuzat să și prezinte identitatea reală, spunându-le un nume fals.
Bărbatul a fost condus la sediul poliției locale și a fost amendat, iar autoritățile spun că nu este primul caz în care indivizi aparent liniștiți pun în pericol integritatea copiilor și îi agresează verbal sau fizic în centrul și în cartierele orașului Pitești.

REPORTER: CRISTI IONICĂ, GEORGIANA RIZEA
IMAGINE: CRISTI DUMITRU

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe