PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » TRAFIC BLOCAT PE DN1

TRAFIC BLOCAT PE DN1

de Mditv
5 vizualizări

Trafic rutier a fost blocat în această noapte pe Valea Prahovei mai bine de o oră, după ce remorca unui camion încărcat cu lemne s-a defectat și exista pericolul de cădere a materialulul lemnos pe carosabil. În urma blocajului rutier s-au format coloane de mașini pe ambele sensuri care s-au întins pe mulți kilometri, iar traficul a fost redirecționat de la Brașov pe varianta DN 1 A – Cheia – Ploiești.

Incidentul a avut loc pe Drumul Național 1 la ieșire din Azuga spre Bușteni după ce șoferul unui camion care mergea spre Ploiești nu a mai putut evita o groapă adâncă de pe carosabil și a rămas fără osia din spate a remorcii plină cu bușteni. Pentru că exista pericolul ca buștenii să cadă din remorcă pe carosabil, polițiștii rutieri au deviat traficul rutier pe DN 1 A pe ruta Brașov – Cheia – Ploiești.

Cu toata devierea ulterioară incidentului rutier, pe DN 1 s-au format coloane de mașini lungi de mai mulți kilometri în ambele sensuri, iar șoferii au fost nevoiți să aștepte mai bine de o oră până la deblocarea traficului.

Polițiștii rutieri cercetează împrejurările în care au avut loc accidentul și starea carosabilului în zona de la ieșirea din orașul Azuga spre Bușteni, iar camionul a fost scos în afara carosabilului. După mai bine de o oră circulația a fost reluată.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe