PRIMA PAGINĂ » Stiri » Calarasi » TRAGEDIE DUPĂ TRAGEDIE

TRAGEDIE DUPĂ TRAGEDIE

de Mditv
3 vizualizări

Tragedie după tragedie pe Autostrada Soarelui. După incidentul de duminică seara în care cinci persoane au ajuns la spital, iar mii de turiști au așteptat la o coadă de zeci de kilometri în urma unui accident, în această dimineață a fost din nou haos. La km 68 un autocar a intrat într-un tir, iar o persoană a decedat pe loc. Două dintre victime, gravide, au fost transportate de urgență la spital.

Accidentul s-a produs pe sensul de mers Constanța-București, în jurul orei 04:35. Un autocar a intrat într-un TIR iar o persoana a decedat pe loc și alte trei au ajuns la spital. Victima decedată este șoferul de rezervă al autocarului. În autocar erau 9 persoane: 7 pasageri și 2 șoferi. La locul accidentului s-au deplasat nouă echipaje de intervenție, între care echipaje SMURD, echipaje de descarcerare și de stingere de la ISU Călărași. Bărbatul mort a fost scos dintre fiarele contorsionate ale autocarului de către echipajele de descarcerare ale ISU Călărași.

Cele trei femei, dintre care două sunt gravide in luna a treia, respectiv luna a patra de sarcina, nu au suferit răni grave, însă medicul a luat decizia ca ele sa fie transportate la Spitalul ”Sfântul Pantelimon” din București. În urma accidentului, traficul pe autostradă a fost oprit de la kilometrul 105 (Drajna) la kilometrul 69, fiind deviat pe rutele ocolitoare.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe