PRIMA PAGINĂ » Arges » TRAGEDIE IN ARGES! SI-A ANUNTAT MOARTEA PE FACEBOOK

TRAGEDIE IN ARGES! SI-A ANUNTAT MOARTEA PE FACEBOOK

de Andrei Oprescu
19 vizualizări

Tragedie intr-o familie din Arges. Un tanar de 33 de ani s-a spanzurat de dorul iubitei si al fetitei lor. Cei doi au trait o poveste de dragoste frumoasa si de cinci luni aveau si o fetita. Tanara avea doar 16 ani, iar parintii ei sau importivit relatiei. Pentru ca fata l-a parasit, barbatul a ales moartea. Inainte sa recurga la gestul extrem, tanarul si- anuantat sfarsitul pe internet.

“Oricine trebuie sa moara intro zi…pentru mine acea zi a venit.”

Au fost ultimile cuvinte postate pe Facebook de Mircea. Barbatul s-a indragostit nebuneste de fata de 16 ani. Cei doi au facut si un copil care are acum cinci luni. De ceva vreme părinții fetei au depus plângeri impotriva bărbatului pentru corupere de minore si act sexual cu minor. Nu erau de acord cu relatia fiicei lor, dar au acceptat copilul. Au obligat-o insa pe fata sa plece de la casa baiatului si sa stea la ei. Ceea ce s-a si intamplat. Daramat de plecarea iubitei si fiicei, barbatul a decis sa renunte la viata.Vecinii il stiau pe tanar la locul lui, de aceea vestea ca s-a sinucis i-a uluit.Tanarul de 33 de ani isi anuntase prietenii ca se va sinucide, dar nimeni nu l-a putut determina sa renunte la planul diabolic. Mama tanarului este la munca in Italia. A primit vestea tragica prin telefon si acum a plecat spre casa ca sa se ocupe de inmormnatarea fiului sau.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe