PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TREI ZILE DE POVESTE LA TÂRGOVIŞTE

TREI ZILE DE POVESTE LA TÂRGOVIŞTE

de Andrei Oprescu
0 vizualizări

Au fost trei zile de poveste la Târgovişte! Moş Crăciun a poposit în fosta cetate de scaun a Ţării Româneşti şi a dat cadouri tuturor copiilor. De asemenea, a stat de vorbă cu prichindeii pentru a le asculta dorinţele. Din păcate, Moşul a trebuit să plece şi în alte localităţi. A plecat de la Târgovişte cu promisiunea că va reveni în noaptea de Ajun la casele piticilor.

Moş Crăciun a adus magia sărbătorilor de iarnă la Târgovişte pentru că prezenţa sa a conturat peisajul de poveste, împreună cu alaiul format din spiriduşi, crăciuniţe, oameni de zăpadă, dansatori, dar.

Binînţeles, peisajul magic nu ar fi fost complet fără prichindeii care l-au aşteptat pe Moşul cel bun cu zâmbete, colinde şi poezii, dar şi cu listele de daruri pe care şi le doresc.

Timp de trei zile, copiii i-au cântat Moşului şi i-au spus cele mai frumoase poezii. De asemenea, bătrânul le-a ascultat dorinţele şi le-a promis că le va îndeplini, doar dacă micuţii sunt cuminţi şi dacă îi ascultă pe părinţi. Cât a stat la Târgovişte, Moş Crăciun i-a urmărit pe prichindei şi a scris în cartea sa magică cine merită să primească darurile dorite.

În noaptea de Ajun vom vedea cine a fost cuminte şi cine l-a cam supărat pe Moş Crăciun.

 

 

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe