PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TREI ZILE DE SPECTACOLE MEDIEVALE

TREI ZILE DE SPECTACOLE MEDIEVALE

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

Timp de trei zile, fosta Cetate de Scaun a Țării Românești va intra în atmosferă medievală. Festivalul Dracula a ajuns la cea de-a V-a ediție. Evenimentul este organizat în perioada 15 – 17 iunie și va cuprinde spectacole de muzica și foc, târguri de produse și meșteșuguri medievale și ateliere tematice.

Festivalul Medieval Dracula a ajuns la cea de-a cincea ediție și anul acesta va aduce trei zile de spectacole la Târgoviște. Evenimentul este unul cu tradiție în fosta cetate de scaun a Tării Românești. Dacă în anii anteriori personajul principal al festivalului a fost Vlad Țepeș, la ediția din acest an vor fi aduse în prim-plan alte personalități istorice.

Deschiderea oficială a festivalului va fi vineri la ora 18:00 la Curtea Domnească. Va fi urmată de o paradă medievală de la ora 21:00 de la Teatrul Tony Bulandra spre Curtea Domnească.

Cei prezenți vor avea parte și de un spectacol ecvestru al Clubului de Echitație de la Balotești, un turnir și cascadorii. Meșteșugarii vor fi nelipsiți și anul acesta. Vor fi organizate ateliere tematice de mânuirea sabiei, tras cu arcul și călărie. Concertul de final va fi susținut de Gheorghe Gheorghiu și trupa Corbu.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe