PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TRENURI ANULATE ÎN DÂMBOVIȚA

TRENURI ANULATE ÎN DÂMBOVIȚA

de admin
11 vizualizări

Minivacanta de 1 Mai si de Paste aduce modificari in circulatia trenurilor. Dambovitenii care vor sa petreaca 1 mai pe litoralul romanesc, trebuie sa stie ca au fost suplimentate trenurile catre mare. In schimb, in perioada 1-5 mai, in judet, garile vor fi mai mult goale, pentru ca vor fi anulate mai multe trenuri. Agentiile de voiaj CFR se inchid si ele in aceste zile.

http://www.youtube.com/watch?v=ozLRsRxoRX4

In zilele de 1,2,3,4 si 5 mai, nu va circula trenul pe ruta Targoviste-Pietrosita. Pe 4 mai, se anulează trenul pe ruta Titu-Bucuresti Nord. Pe 4 și 5 mai, nu circula pe ruta Titu-Pietrosita. Pe 5 mai, se anuleaza trenul pe ruta Bucuresti Nord-Targoviste. Pe 6 mai, in loc de ruta Bucuresti Nord-Targoviste, se va circula pe traseul Targoviste-Pietrosita.

In perioada 1-6 mai, agentiile CFR vor fi inchise. Dambovitenii sunt sfatuiti ca inainte de efectuarea calatoriei sa solicite informatii despre circulatia trenurilor in statiile CFR, la numarul de telefon 021/9521 sau online pe www.cfrcalatori.ro.

ECHIPA: Madalina Zabava / Eduard Leasa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe