PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » “TUN” DE MILIARDE DE LEI VECHI

“TUN” DE MILIARDE DE LEI VECHI

de admin
18 vizualizări

O femeie de 34 de ani din Craiova, cautata de politisti dupa ce a patruns in casa unui administrator de pompe funebre din Targoviste in urma cu un an si jumate si reusind sa fure mai multe bunuri si peste patru miliarde de lei vechi, a fost retinuta de politistii damboviteni. 24 de ore a stat in arest. Femeia a fost pusa in libertate si are interdictia de a nu parasi localitatea de domiciliu pentru 29 de zile.

http://www.youtube.com/watch?v=wljpip8b-U4

Totul s-a intamplat in septembrie 2011 cand proprietarii vindeau linistiti in magazin. Nu s-au gandit nicio secunda ca cineva a patruns in locuinta prin spatele casei. Hotii au gasit o comoara in interior. Peste patru miliarde de lei vechi, dar si mai multe bijuterii. Pagubiti au suferit un soc cand si-au dat seama ca au fost pradati.

Toata agoniseala de o viata intreaga a disparut intr-o clipa, se pare, prin mainile craiovencei. Pagubitii strangeau bani sa isi cumpere un alt magazin, dar a trebuit sa o ia de la zero. Pe deasupra o parte din suma era imprumutata, si de atunci se lupta sa restituie datoria.

Femeia s-a ascuns foarte bine timp de un an si jumatate, dar pana la urma a fost retinuta de politistii damboviteni si este cercetata pentru furt calificat.

Daca va fi gasita vinovata, femeia risca sa stea in spatele gratiilor pana la 15 ani.

ECHIPA: Mihai Eremia, Valentin Popescu, Valentin Rușanu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe