PRIMA PAGINĂ » SPORT » TUNURILE PE JUCĂTORI

TUNURILE PE JUCĂTORI

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Silviu Dumitrescu și-a acuzat elevii după semieșecul cu FCM, 1-1 <acasă>

E supărare mare la Chindia după egalul de acasă cu FCM, 1-1 pe stadionul Eugen Popescu, în condițiile în care oaspeții de la Șotânga, codași în Liga a III-a, au condus aproape o oră! Silviu Dumitrescu și Sică Bârdeș și-au certat jucătorii în vestiar, iar antrenorul principal a răbufnit la conferința de presă. Dacă Bucă și compania au salarii peste nivelul Diviziei C – și prime pe măsură – la FCM se dau bani doar când sunt rezultate.

Dumitrescu a venit singur la conferința de presă ce a urmat remizei cu FCM. Nici președintele Porumbacu, nici vreunul dintre jucători nu au vrut să apară în fața jurnaliștilor după al doilea eșec, acasă, cu o echipă dâmbovițeană în acest sezon. Tehnicianul cu care Chindia speră să promoveze în Liga a II-a spune că modesta FCM a dat o lecție de fotbal pe Eugen Popescu.

Chindia a ajuns la al patrulea meci consecutiv fără victorie, incluzând aici și optimea din Cupă, cu Dinamo. Echipa târgovișteană joacă vineri tot acasă, cu Atletic Bradu.

I.M

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe