PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » TURISTA DECEDATĂ ÎN MUNȚII, RECUPERATĂ CU ELICOPTERUL

TURISTA DECEDATĂ ÎN MUNȚII, RECUPERATĂ CU ELICOPTERUL

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Salvamontiștii au fost în alertă tot weekend-ul după ce un apel la 112 anunța faptul că o tânără a căzut în gol 30 de metri în timp ce escalada un traseu din Bucegi alături de mama sa. Salvatorii au ajuns în zonă însă fata era decedată. Misiunea a fost extrem de dificilă. Pentru a o extrage s-a folosit un elicopter sistem de ridicare.
Alerta a dat-o chiar mama fetei care pornise cu aceasta pe un traseu din munții Bucegi. La un moment dat fata s-ar fi dezechilibrat și a căzut în gol 30 de metri. Salvamontiștii au pornit pe urmele lor. Traseul pe care se aflau era unui nemarcat din Valea Ţapului, zona Acele Morarului. Fata a fost găsită decedată. Pentru a o scoate din râpă salvamontiștii au fost nevoiți să aștepte sprijinul unui echipaj cu elicopter și sistem de ridicare.
Aaparatul a aterizat pe un stadion din Bușteni. Elicopterul a survolat zona pentru a identifica victima, iar ulterior salvamontiștii au fost coborâți și au preluat trupul neînsuflețit al fetei.

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe