PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ȚUȚUIANU, CERCETAT DE DNA – VIDEO

ȚUȚUIANU, CERCETAT DE DNA – VIDEO

de admin
24 vizualizări

Adrian Tutuianu, presedintele Consiliului Judetean Dambovita, este cercetat de DNA pentru trafic de influenta in legătura cu campania electorala pentru alegerile locale din 2012. Informatia este cuprinsa in dosarul deputatului PSD Ion Stan. Procurorii DNA, citati de presa central, arata ca au disjuns cercetarile fata de Adrian Ţutuianu in urma unui denunt facut de omul de afaceri Nicusor Sorin Dima, cel care l-a denuntat si pe Ion Stan.
În rechizitoriul senatorului Ion Stan, trimis în judecată pentru trafic de influenţă, se menţionează că procurorii anticorupţie îl cercetează pe actualul şef al CJ Dâmboviţa.
Numele lui Adrian Ţutuianu apare în dosarul deputatului Ion Stan care a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă. Acesta a fost acuzat că ar fi pretins sume importante de bani în schimbul cărora s-ar fi angajat faţă de omul de afaceri Nicuşor Dima, care i-ar fi sponsorizat campania electorală, că îi va obţine contracte cu statul. Ion Stan i-a propus lui Dima Nicuşor Sorin să îl sprijine în afacerile pe care le derulează, aranjându-i o întrevedere cu Adrian Ţuţuianu, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, despre care a afirmat că a revenit la sentimente mai bune faţă de el şi că „au bătut palma”.
Se pare ca problemele social-democratului Adrian Tutuianu nu se opresc la usa DNA. Potrivit liderului PNL Dambovita, Mihail Volintiru, Tutuianu ar fi intrat si in atentia inspectorilor Agentiei Nationale de Integritate. Declaratia a fost facuta in cadrul emisiunii Fetele puterii de la MDI TV.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe