PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AU AVUT UN PLAN DIABOLIC – VIDEO

AU AVUT UN PLAN DIABOLIC – VIDEO

de admin
35 vizualizări

Ies la iveala detalii socante in urma anchetei in cazul parintilor care si-au omorat copililul la cateva minute dupa ce s-a nascut si apoi l-au ingropat in curtea casei! Se pare ca cei doi soti au avut au plan diabolic de a scapa de micut. Tatal ar fi sapat groapa in care si-a ingropat pruncul inainte ca el sa vina pe lume. Iar ce-a care i-ar fi luat viata ar fi chiar mama lui.
Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovita l-au audiat pe tatal micutului toata noaptea. In urma anchetei au iesit la iveala detalii socante. Se pare ca cei doi soti au planuit moartea propriului copil inainte ca el sa se nasca. Ca sa-si duca planul diablolic la bun sfarsit tatal ar fi sapat groapa in care urma sa-si ingroape copilul, ininte cu cateva zile ca el sa vina pe lume. Cea care –a dta viata se pare ca i-a si luat-o.
Barbatul a fost dus astazi la detectorul de minciuni si va fi din nou audiat de procurori. Si sotia sa a fost scoasa din spital si adusa in fata procurorilor. Ea a negat acuzatiile.
Acum ea este cercetata penal pentru pruncucidere iar sotul ei pentru omor.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe