PRIMA PAGINĂ » SPORT » UITE CUPA, NU E CUPA – VIDEO

UITE CUPA, NU E CUPA – VIDEO

de admin
1 vizualizări

La nici o lună de la organizarea Final Four-ului Cupei României la baschet feminin, Târgoviștea ar putea găzdui o competiție în care nu este implicată! Federația Română de Handbal a anunțat echipele participante că turneul final al Cupei României, la feminin, va avea loc în municipiul dâmbovițean. Știrea a făcut înconjurul site-urilor de profil în ultimele zile, iar informația a fost confirmată, pentru MDI TV, de surse federale.
MDI TV a încercat să preia o poziție oficială și din partea directorului DJST Dâmbovița, Claudiu Mănescu. Șeful Polivalentei nu a dorit să comenteze prea mult pe marginea subiectului, lăsând impresia că ostilitățile se derulează peste capul său și că este ultimul consultat când vine vorba despre activități programate în sala sporturilor.
Nu știu eu… nu știu, la Direcție nu a sosit nimic. Parcă la Consiliul Județean, am auzit ceva. Dar la Direcție vă spun sigur că nu, a bâjbâit Mănescu, omul care a transformat Premierea sportivilor dâmbovițeni într-un fiasco total. Este însă greu de crezut că un for serios, precum o federație națională, nu ar comunica direct cu proprietarul unei săli în ceea ce privește disponibilitatea unei arene. Cum încă de la instalare Claudiu Mănescu s-a văzut depășit de situație, există și varianta ca directorul să nu fie consultat și să afle din presă ce urmează să aibă loc în propria-i bază. Și se mai naște o întrebare: de ce ar insista Târgoviștea să găzduiască un turneu final la handbal, atâta vreme cât nu ar avea nicio reprezentantă în competiție?

Reporter: Ionuț Marin

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe