PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » UITE CURENTU’, NU E CURENTU’

UITE CURENTU’, NU E CURENTU’

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

Mii de damboviteni au ramas in bezna in ultima saptamana din cauza vremii! Sute de copaci au cazut peste liniile de medie tensiune, iar echipele Electrica sunt si acum in teren pentru remedierea defectiunilor. Situatia nu a fost deloc roz, pentru ca nici nu reuseau sa repare intr-o zona avariile si apareau altele. In acest mod, cateva mii de damboviteni au ramas in mod repetat fara energie electrica. Luni dimineata se mai inregistrau probleme in zona Dragaesti si Margineanca.

In zona Dragaesti din Dambovita, liniile de medie tensiune trec prin padure. In perioada avertizarilor meteorologice, copacii au cazut peste firele de curent, lasand localitatile din zona in bezna. In padurea din Dragaesti, au fost taiati in jur de 200 de copaci, pentru a evita noi avarii. Probleme au fost insa in aproape tot judetul Dambovita, mii de oameni ramand fara curent. Echipele de la Electrica au intampinat dificultati pentru remedierea deficientilor, accesul in zonele afectate fiind greu sau imposibil.

Luni dimineata se mai inregistrau probleme cu alimentarea cu energie electrica in Dragaesti si comuna Sotanga, la tabara Stejarul. Echipele Electrica se aflau in teren pentru remedierea avariilor.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bouroșu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe