PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ULTIMUL DRUM…CEL MAI GREU!

ULTIMUL DRUM…CEL MAI GREU!

de Andrei Oprescu
40 vizualizări

Tragedie urmată de chin pentru o familie din satul dâmbovițean Cârlănești! O bătrână de 82 de ani a fost cu greu dusă la groapă de familie, pentru că drumul este rupt de ani de zile, în urmă unei alunecări de teren. Astfel că, rudele au cerut ajutorul oamenilor din sat pentru a duce coșciugul pe braţe, pe poteca îngustă din pădure, singura cale de acces către cealaltă jumătate a satului.

Cu greu au reușit oamenii din sat să ducă coșciugul la cimitir. La fel de greu au fost găsite ajutoarele pentru că bărbații din zonă sunt preocupați cu muncile agricole de sezon. Aproximativ 20 de familii trăiesc jumătatea de sat rămasă izolată, în urma unei alunecări de teren. Oamenii se chinuie de mai bine de patru ani să ajungă la serviciu sau să-și ducă copiii la grădiniță pe potecile făcute prin grădini și prin pădure. Nea Gheorghe, soțul femeii, are 86 de ani. Povara anilor nu i-a mai permis să coboare în sat de ani de zile, de când s-a rupt drumul. Acum, a coborât pe poteca din pădure pentru a-și conduce soția pe ultimul drum.

Familia a cerut explicaţii şi sprijin primarului, iar răspunsul acestuia a fost că o să şteargă Cârlăneştiul de pe hartă.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe