PRIMA PAGINĂ » Stiri » Ialomita » CERERE ÎN CĂSĂTORIE INEDITĂ

CERERE ÎN CĂSĂTORIE INEDITĂ

de Andrei Oprescu
557 vizualizări

Cerere în căsătorie inedită. S-a întâmplat la Amara, în judeţul Ialomiţa. Pasionat de maşini şi membru într-un club auto, un tânăr şi-a cerut iubita de soţie chiar la întâlnirea anuală organizată de club. Alături de prieteni a pus la cale un scenariu cu care şi-a impresionat iubita. Mesajul cererii a fost afişat pe mai multe maşini care au făcut o paradă în faţa fetei. Răspunsul a venit imediat: Da!

Cine a zis că pasionaţii de maşini nu sunt romantici, a greşit cu siguranţă. Există cel puţin o excepţie. Acest tânăr care a ales un moment special pentru a-şi cere iubita în căsătorie. Ambii sunt pasionaţi de maşini, iar la întâlnirea anuală organizată de clubul auto DCCR din care fac parte cei doi, băiatul nu a mai stat pe gânduri. Le-a propus celorlaţi membri să-l ajute să pună marea întrebare: Vrei să fii soţia mea?

Prin faţa tinerei lui iubite au defilat mai multe maşini pe care erau lipite cuvintele. S-a lăsat cu lacrimi de fericire şi cu un DA hotărât.

Fiecare dintre băieţii care au luat parte la scenariu i-au oferit tinerei câte un trandafir şi au felicitat-o.

Cei doi tineri au sărbătorit apoi alături de prietenii lor. Imaginile cu cerea în căsătorie au fost postate pe internet, iar gestul băiatului a fost foarte apreciat. A strâns numeroase like-uri, dar şi felicitări pentru cei doi.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe