PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » UN MORT, NICIUN VINOVAT! – VIDEO

UN MORT, NICIUN VINOVAT! – VIDEO

de admin
10 vizualizări

Tacere si nepasare la Compania de Apa Targoviste- Dambovita! Dupa ce MDITv a dezvaluit cazul batranei din Aninoasa care a murit dupa ce a baut apa cu fecale, mai marii Comapaniei il iau pe “NU STIU” in brate. Spun ca nu stiu despre moartea batranei, dar, mai grav, dupa trei luni de la targicul incident, nimeni nu a fost gasit vinovat !
SUTE DE OAMENI ÎMBOLNĂVIȚI!
UN MORT!
NICIUN VINOVAT!
Dezvaluirile reporterilor MDITV depsre batrana care a murit in chinuri groaznice dupa ce a baut apa cu fecale, pe care Compania de Apa a livrat-o localnicilor din Aninoasa, au ajuns pe masa politistilor.Elena Tanase avea 83 de ani si a murit pe data de 10 iunie dupa trei luni de chin. Familia sustine ca batrana era perfect sanatoasa pana cand a intrat in contact cu apa cu fecale care a curs la robinetele abonatilor din localitatea Aninoasa. Imediat femeia a inceput sa se simta rau si timp de trei luni a zacut pe paturile spitalelor. Medicul care a constatat decesul a concluzionat ca femeia a murit din cauza unei enterocolite clostridium. Anchetatorii au deschis un nou dosar penal pe numele Companie de Apa Targoviste – Dambovita unde acuzatiile ar putea fi mult mai grave.
Familia batranei care a decedat cere sa se faca dreptate. Pe langa plangerile penale, a actionat in instanta Compania de Apa Targoviste-Dambovita pentru ca sustin ca numai acolo pot fi gasiti vinovatii de moartea batranei. Conducerea Companiei de Apa declara ca nu stie nimic despre aceasta tragedie
„Nu stiu” este replica cu care ne-am obisnuit cand trebuie sa fugim de raspundere. In urma tragicului eveniment petrecut in luna martie la Aninoasa, cand la robinetele localnicilor, in loc de apa potabila, s-a livrat apa cu fecale si sute de batrani si copii au avut nevoie de ingrijirile medicilor, iar acum o batrana a murit, se pare ca se trage cortina. Mai exact, trambitatele anchete interne ale Companiei de Apa, care ar fi trebuit sa gaseasca vinovatii, bat pasul pe loc.
Cu alte cuvinte, nimeni n-a fost gasit vinovat pana acum. Oamenii din Aninoasa mai au o speranta in cei care instrumenteaza dosarele penale in urma carora ar trebui sa fie identificati si trasi la raspundere adevaratii vinovati. Procurorii au dispus efectuarea de cercetari in cazul decesului batranei, insa, in paralel, se continua cercetariel si in celelat dosar in care este cercetata Compania de Apa.
Persoanele care vor fi gasite vinovate in cele doua dosare risca sa ajunga din birourile luxoase, in celulele penitenciarelor.

Mihai Eremia, Valentin Popescu
Eugen Bănescu, Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe