PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » UNA SPUNE, (MAI) NIMIC NU FACE

UNA SPUNE, (MAI) NIMIC NU FACE

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Adrian Rădulescu spune că vrea să atragă primarii în PMP, dar nu este convins că va reuși.

Fostul consilier prezidential Adrian Radulescu, proaspat uns mare sef peste Dambov ita al inca micului Partid Miscarea Populara, spune ca vrea sa le inmaneze adeziuni cat mai multor primari din judet, dar… nici el nu se arata foarte increzator in sansele de reusita. In urma cu o saptamana era 100% convins ca Miscarea Populara va ca un magnet pentru toti edilii din judet, fie ei de la PSD, PDL, PNL si de aiurea. Acum, zambetul i-a mai disparut si discursul i s-a mai inmuiat.

Lipsa de experienta politica a sefului Miscarii Populare dambovitene isi cam spune cuvantul. cum spuneam, cand a fost trimis in Dambovita sa coordoneze activitatea organizatiei judetene la prima sa intalnire cu localnici spunea, foarte mandru, ca-i va convinge pe toti primarii sa i se alature in acest nou proiect politic, numit Partidul Miscarea Populara. Asta spunea atunci, acum… se cam balbaie pe subiect.

Iulian bănășanu, Radu Constantinescu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe